top of page

Mην το τσιγκουνευτείς: Το μαύρο σκισμένο jean παντελόνι είναι το απόλυτο it item για την ντουλάπα σο

Δεν μπορεί να μην έχεις παρατηρήσει τελευταία πως όλο και συχνότερα βλέπεις στο δρόμο, στα sites, στα περιοδικά αλλά και στην ΤV, γυναίκες να φορούν το κλασικό μαύρο jean παντελόνι.

Ωστόσο αν το προσέξεις καλύτερα, θα δεις ότι και στα δυο γόνατα υπάρχει ένα μεγάλο σκίσιμο, έτσι ώστε κάθε φορά που κάθεσαι (κάποιες φορές ακόμα και όταν είσαι όρθια), να εμφανίζεται το γυμνό δέρμα σου, κάτι που κάνει το jean σου, το απόλυτο it αλλά και… σέξι item.

Τώρα λοιπόν που έρχονται οι εκπτώσεις, μην το τσιγκουνευτείς. Αγόρασε το! Εμείς το βρήκαμε στα ZARA σε πολλές και οικονομικές παραλλαγές: Ψηλόμεσο, χαμηλόμεσο, skinny αλλά και πιο… loose. Όλα τους όμως είχαν ένα κοινό σημείο: Το σκίσιμο στο γόνατο. Εμείς πάντως σου προτείνουμε να επιλέξεις το ψηλόμεσο.

Αν πάλι δεν θες να διαθέσεις καθόλου χρήματα σε μια τέτοια αγορά, ρίξε μια ματιά στην ντουλάπα σου. Όλο και κάπου θα έχεις παρατημένο ένα μαύρο jean παντελόνι, το οποίο μπορείς να σκίσεις και να το μετατρέψεις στο jean που δεν θα βγάζεις από πάνω σου!

Όσο για το πώς θα συνδυάσεις το εν λόγω item; Φαρδιά πουλόβερ, ζακέτες αλλά και μπλουζάκια α λα… κομπινεζόν (για πιο βραδινές εμφανίσεις) είναι από τις πλέον in fashion επιλογές.


Featured Posts
Recent Posts
bottom of page