top of page

Πουκάμισο βικτωριανού στυλ: Ένα από τα πιο stylish items της φετινής σεζόν-Πώς θα το φορέσεις

Μπορεί η Βικτωριανή εποχή να φαντάζει…μακρινή, αλλά το style της έχει επιστρέψει για τα καλά στη μόδα, ώστε να δώσει έναν πιο… vintage αέρα στην εμφάνιση σου.

Αν βαρέθηκες λοιπόν να φοράς τα “κλασικά” πουκάμισα, τότε δεν έχεις παρά να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου ένα πουκάμισο βικτωριανού style (με κύρια χαρακτηριστικά την δαντέλα, τα φουσκωτά μανίκια, τον σηκωμένο γιακά), το οποίο θα σε κάνει να δείχνεις αφ΄ενός στιλάτη, και αφ΄ετέρου βγαλμένη από άλλη εποχή, με βάση όμως το “σήμερα”.

Τα χρώματα που σου προτείνουμε είναι φυσικά το άσπρο και το μαύρο, ενώ μπορείς να δοκιμάσεις και το κόκκινο της Βουργουνδίας για κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Πώς θα το συνδυάσεις; Με jean παντελόνι, με midi φούστα, αλλά και με παντελόνι “γραφείου” σε ίσια γραμμή, αν θες να κάνεις επαγγελματική εμφάνιση.

Όσο για το κατάλληλο παπούτσι; Mπορείς να το φορέσεις με ψηλές μπότες (όταν το συνδυάσεις με φούστα) αλλά και με sneakers (όταν συνδυάσεις το πουκάμισο με jean παντελόνι). Για πιo κλασικές επιλογές, ψήφισε τις all time classic μπαλαρίνες!

ΔΕΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΙΔΕΕΣ:


Featured Posts
Recent Posts
bottom of page