top of page

Culottes: Το παντελόνι που δεν θα βγάλεις από πάνω σου τη φετινή σεζόν-Δες πώς θα το συνδυάσεις και

Αν πρόκειται να “λιώσεις” κάτι φέτος (εκτός από τα all classic κομμάτια που όλες έχουμε στη γκαρνταρόμπα μας) είναι τα παντελόνια culottes ή αλλιώς… ζιπ κιλότ.

Είναι το απόλυτο it item για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015/16, μην σου πω και για το καλοκαίρι που έρχεται.

Προς το παρόν ας επικεντρωθούμε στο χειμώνα όμως, καθώς τα παντελόνια cullotes έχουν όλα τα πλεονεκτήματα ενός ογκώδους ρούχου (άνεση, ευελιξία κτλ), χωρίς τηνταλαιπωρία προσαρμογής. Αυτό σημαίνει πως όποιο ύψος κι αν έχεις, ξεφεύγεις από την διαδικασία να το κοντύνεις ή να το προσαρμόσεις αναλόγως.

Επίσης ο μύθος που λέει ότι οι πιο κοντές γυναίκες δεν μπορούν να φορέσουν ζιπ κιλότ, καθώς το εν λόγω ρούχο απευθύνεται στις ψηλότερες, πολύ απλά δεν ισχύει, καθώς επιλέγοντας ένα ωραίο σχέδιο culotte και συνδυάζοντας το με το κατάλληλο παπούτσι (κατά προτίμηση με τακουνάκι), η ζιπ κιλότ αποκτά άλλη χάρη ακόμα και στις petite γυναίκες!

Όσο για το πατούμενο; Τις culottes μπορείς να τις φορέσεις με γόβα, με πέδιλο, με sneakers, με Adidas Stan Smith, με μπαλαρίνες, με All Star, ακόμα και με μπότες! Τι περιμένεις; H σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει!

ΔΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ:


Featured Posts
Recent Posts
bottom of page