top of page

Το καλοκαίρι δεν τελείωσε ακόμα: Tα ωραιότερα αξεσουάρ μαλλιών για να είσαι trendy και μετά τις διακ

Εσύ που έχεις συνδέσει τα αξεσουάρ μαλλιών (βλέπε μπαντάνες, τουρμπάνια) μόνο με τις διακοπές, κάνεις μέγα λάθος, καθώς μπορείς άνετα να τα φοράς και στην πόλη, από τις πρωινές έως και τις βραδινές σου εμφανίσεις.

Αφού λοιπόν γύρισες που γύρισες στο κλεινόν άστυ από τις διακοπές (ή πού θα πάει… θα γυρίσεις), δεν έχεις παρά να διαλέξεις ένα αξεσουάρ μαλλιών που να σου ταιριάζει, δίνοντας έτσι έναν πιο στιλάτο αέρα στην εμφάνιση σου.

Άσε που έτσι θα αποφύγεις τις μονότονες αλογοουρές ή κοτσίδες και κότσους, κάνοντας την κόμη σου πιο ενδιαφέρουσα και… αξιοπρόσεχτη!

Εμείς από το The Bithcyc Secret σου διαλέξαμε μια ποικιλία από αξεσουάρ μαλλιών, φορεμένα από τις stars του εξωτερικού, για να επιλέξεις ποιο ταιριάζει περισσότερο με την προσωπικότητά σου.

Αν απορήσεις γιατί στις περισσότερες φώτο έχει την πρωτοκαθεδρία η Eva Mendes να σε ενημερώσουμε πως η εν λόγω celebrity έχει την πρωτοκαθεδρία στα αξεσουάρ μαλλιών, αφού σχεδόν σε κάθε της δημόσια εμφάνιση (για να μην πούμε σε όλες), από το super-market μέχρι το Κόκκινο Χαλί, εμφανίζεται και με ένα διαφορετικό αξεσουάρ που κλέβει την παράσταση!


Featured Posts
Recent Posts
bottom of page