top of page

Θα κολλήσεις με την νέα τάση στα νύχια: Τα nail wraps είναι η τελευταία λέξη στο manicure

Επέστρεψες από τις διακοπές σου και είσαι έτοιμη να επισκεφθείς την αγαπημένη σου τεχνήτρια νυχιών για να ανανεωθείς λιγάκι;

Πριν κλείσεις ραντεβού, έχε στο νου σου πως η μόδα… “τρέχει” ακόμα και το καλοκαίρι. Γι΄αυτό λοιπόν η νέα τάση που μας έρχεται (από πού αλλού;) από το εξωτερικό, είναι τα nail wraps.

Πρόκειται για την νέα μανία στο manicure, καθώς απευθύνεται σε όλες σχεδόν τις γυναίκες: Και σε εσένα που θες ένα νύχι “καθαρό”,chic και minimal, αλλά και σε εσένα που θες την τσαχπινιά σου χωρίς όμως να καταντά too much το αισθητικό αποτέλεσμα.

Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες, τα nail wraps μοιάζουν με αυτοκόλλητα νυχιών σε διάφορα σχήματα.

Έτσι μπορείς να επιλέξεις το μισοφέγγαρο, την λωρίδα, το σχήμα σε… “τροχιά” γύρω απο το νύχι (που είναι και το πιο δημοφιλές), ή απλά ένα στενόμακρο τρίγωνο.

Τα nail wraps μπορείς να τα προμηθευτείς εδώ, σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, αλλά σε πολύ καλή τιμή, αν σκεφτεί πως η κάθε καρτέλα περιλαμβάνει 25 περίπου αυτοκόλλητα.

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρόκειται για μια πολύ εύκολη διαδικασία που μπορείς να κάνεις και μόνη σου. Αν πάλι το χέρι σου δεν πιάνει, τότε πηγαίνοντας να κάνεις το manicure σου, πάρε και τα nail wraps μαζί σου, ώστε να τα τοποθετήσει σωστά η… ειδικός!


Featured Posts
Recent Posts
bottom of page