top of page

Μα πού πας διακοπές χωρίς το τουρμπάνι σου; Δες πώς θα φορέσεις το πιο must have item, με τον πλέον

Μόδα είναι και γυρίζει τα έχουμε ξαναγράψει αυτά. Αν στο μυαλό σου έχεις συνδέσει το τουρμπάνι με τα αξεσουάρ που φόραγαν οι κυρίες της δεκαετίας του ΄60 ή οι γιαγιάδες στις παραλίες, καλά κάνεις, αλλά να σε ενημερώσουμε πως όχι μόνο έχει ξαναέρθει στην μόδα, αλλά είναι και ένα απο τα must have items για το φετινό καλοκαίρι.

Αν λοιπόν δεν έχεις φύγει για διακοπές ακόμα, πετάξου και πάρε ένα. Θα το βρείς είτε σε μαγαζιά με αξεσουάρ, (ακόμα και σε εκείνα που πουλάνε ρούχα), είτε στο Internet (βλέπε Asos), μόνο που στην δεύτερη περίπτωση θα αργήσει να σου έρθει.

Για να γυρίσουμε στο θέμα μας τώρα. Το τουρμπάνι, μπορείς να το φοράς άνετα στην παραλία, αλλά και στις βραδινές καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

Ειδικά στην θάλασσα, έχει διπλό ρόλο, καθώς αφ΄ενός σε προστατεύει από τον ήλιο (λειτουργώντας σαν καπέλο) και αφ΄ετέρου σε δίνει ένα στιλάτο αέρα.

Αν ακόμα δεν σε πείσαμε, να σου αναφέρουμε απλώς πως η Eva Mendes, έχει εντάξει εδώ και καιρό στο στυλ της τα τουρμπάνια (πρέπει να έχει αμέτρητα), τα οποία φορά από το πρωί μέχρι το βράδυ, με όλους τους δυνατούς τρόπους.


Featured Posts
Recent Posts
bottom of page