top of page

Βάλε “χάντρα θαλασσιά”… στο νύχι! Το evil eye manicure είναι η τελευταία τάση και θα την λατρέψεις

Τα γούρια, τα ματάκια και τα διάφορα φυλαχτά είναι all time classic. Τα βλέπουμε στα κοσμήματα και σε διάφορα αξεσουάρ τα βλέπουμε στα ρούχα… στις τσάντες… ώρα τώρα να τα δούμε και στα νύχια!

To trend ονομάζεται evil eye manicure (μας έχει έρθει και αυτό από το εξωτερικό), ενώ το είδαμε στα χέρια πολλών celebrities, οι οποίες έσπευσαν να δοκιμάσουν την νέα τάση.

Πρόκειται για ένα πολύ σικάτο και “καθαρό” manicure, το οποίο μπορεί εκ πρώτης όψεως να σου φαίνεται….too much, αλλά στην πραγματικότητα το “μυστικό” είναι να το κάνεις σωστά και χωρίς πολλές υπερβολές.

Για παράδειγμα καλό είναι να διαλέξεις μια βάση που να είναι σε παλ και ουδέτερες αποχρώσεις. Απέφυγε τα έντονα χρώματα (κόκκινο, κοραλλί, μπλε) γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι τα νύχια σου να δείχνουν κιτς.

Αν δεν θες να ζωγραφίσεις evil eyes σε όλα τα νύχια, τότε μπορείς να το κάνεις στα μισά ή σε ένα απ΄όλα! Εσύ διαλέγεις και παίρνεις, ανάλογα με το στυλ σου. Αν το συνδυάσεις και με ταιριαστά αξεσουάρ, τότε το αποτέλεσμα θα είναι… super!


Featured Posts
Recent Posts
bottom of page