top of page

Τσάντες Toms: Δες μερικά από τα ωραιότερα σχέδια-Αγοράζοντας μια, βοηθάς ένα άτομο που το έχει ανάγκ

Τις τελευταίες εβδομάδες, αποκλείται το μάτι σου να μην “έπιασε” κάπου την φράση Toms One for One. To Toms πάνω κάτω όλες ξέρετε τι είναι, αφού πρόκειται για την γνωστή μάρκα παπουτσιών που τα τελευταία χρόνια αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας.

Το One for One είναι το… new entry, καθώς η Toms έχει ξεκινήσει μια φιλανθρωπική καμπάνια προκειμένου κάθε φορά που αγοράζεις ένα προϊόν, μέρος των εσόδων να πηγαίνει σε ένα άτομο που το έχει ανάγκη.

Για παράδειγμα εμείς από το The Bitchyc Secret (εκτός από τα παπούτσια που είναι σταθερή αξία), ξεχωρίσαμε τις τσάντες Toms που έκαναν φέτος την εμφάνιση τους, και είναι από τα πιο στιλάτα, boho και άκρως καλοκαιρινά items που έχουμε δει.

Βγαίνουν σε όλα τα σχέδια (backpacks, του “ταχυδρόμου”, ώμου κτλ), αλλά και σε σχεδόν όλα τα χρώματα και τους χρωματικούς συνδυασμούς για να ταιριάζουν με το στυλ σου.

Έτσι, αν αποφασίσεις να αγοράσεις μια τσάντα Toms, μέρος των εσόδων θα διατεθεί για να εξασφαλιστεί η ασφαλής γέννα μιας μητέρας και ενός παιδιού που το έχουν ανάγκη.


Featured Posts
Recent Posts
bottom of page