top of page

Αυτά τα σουτιέν μόλις τα δεις, θα θες να φαίνονται μέσα από τη μπλούζα σου-Δες γιατί

Είτε γιορτάζεις του «Αγίου Βαλεντίνου» είτε δεν γιορτάζεις, εμείς οφείλουμε να σε προετοιμάσουμε για την ημέρα των ερωτευμένων, και να σου δείξουμε τις προτάσεις μας ώστε να ενθουσιάσεις τον σύντροφό σου.

Γι΄αυτό και ψάξαμε και σου βρήκαμε μερικά από τα πιο hot σουτιέν, τα οποία «φέρνουν» πολύ στην αισθητική των «50 αποχρώσεων του γκρι» (παρεμπιπτόντως η ταινία κάνει πρεμιέρα ανήμερα του «Aγίου Βαλεντίνου»), έτσι για να μείνει αξέχαστη αυτή η βραδιά στον καλό σου.

Τα παρακάτω σουτιέν όμως, έχουν και άλλο ένα πλεονέκτημα. Εκτός από πολύ σέξι, δεν σε περιορίζουν. Τα φοράς όλο το χρόνο (όχι μόνο του «Αγίου Βαλεντίνου») όλη τη μέρα, άσε που μπορείς να τα φοράς έτσι ώστε να φαίνονται μέσα από τη μπλούζα σου.

Εμείς είδαμε μερικά πολύ ενδιαφέροντα σχέδια της μάρκας Urban Outfiters. Οι τιμές τους κυμαίνονται από 25 έως και 100 plus ευρώ, ανάλογα με το σχέδιο και την ποιότητα. Εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις τι θες και τι σε βολεύει και να το φορέσεις.

Α… και κάτι τελευταίο. Αυτά τα σχέδια θα σε βολέψουν πολύ το καλοκαίρι (σε πιο παλ χρώματα βέβαια). Είναι ο,τι πρέπει μέσα από τα αποκαλυπτικά καλοκαιρινά μπλουζάκια.


Featured Posts
Recent Posts
bottom of page